Werken in de regio van Passenderwijs

Vacatures in onze regio

Leerkracht groep 5/6 (0,4 WTF)

Zilvermaan Bloemstede, Maarssenbroek

De Zilvermaan Bloemstede in Maarssenbroek zoekt met ingang van 01-08-2023 een leerkracht
voor de bovenbouw voor 0,4 wtf. Werkdagen zijn maandag en dinsdag.

Leerkracht groep 5

SBO De Kristal, Maarssen

In verband met het groeiend leerlingaantal zoeken wij met ingang van 1 augustus 2023 een steengoede en gedreven leerkracht met oog voor elke leerling op SBO de Kristal (WTF 1). Bekijk onze vacature, incl. video voor een kennismaking met onze school!

Leerkracht groep 8

J.C. van der Walschool, Maarssen

De J.C. van der Walschool heeft een vacature in de bovenbouw!
Groep 8 voor 0,3 of 0,4 wtf in overleg

Vakleerkracht Gym (0,35 fte)

Basisscholen in Harmelen

Ben jij onze sportieve vakleerkracht die onze collega vervangt? KBS De St. Bavoschool, BS De Horizon en KBS De Notenbalk kenmerken zich door een actieve, enthousiaste en sportieve groep leerlingen. Met 3 basisscholen naast elkaar hebben we een gezamenlijke vacature.

De drie scholen zijn  betrokken en ondernemend. De afgelopen jaren is er gewerkt aan een sterk bewegingsonderwijs voor alle kinderen in de omgeving. Tweemaal per week hebben alle klassen bewegingsonderwijs, de vakdocent samen met de groepsleerkracht staan gezamenlijk voor twee groepen. Deze gymlessen worden verzorgd in sporthal De Kroon. Een locatie met veel faciliteiten zoals een klimmuur en meerdere wandrekken.

Klik hier voor meer informatie!

 

Vacature pagina Kalisto

Diverse scholen in de regio

Schoolbestuur Kalisto – Boeiend Onderwijs verwijst graag naar hun site voor actuele vacatures op diverse scholen. Klik hier voor alle mogelijkheden en verdere informatie.