Kom je bij ons werken?

door | 18 april 2023 | Actualiteit, Prikbord

Zowel bij het samenwerkingsverband als op de scholen in onze regio worden nieuwe collega’s gezocht. Je bent van harte welkom!

Klik hier voor de vacatures van Passenderwijs en kijk hier naar het prikbord met advertenties van scholen en besturen uit onze regio. Hopelijk tot snel!

Bekijk ook eens deze berichten

Nieuwsflits april 2023

De Pasen is voorbij en de lente is begonnen. De dagen worden langer, de weken vaak korter, door alle leuke feestdagen in deze aankomende periode. Hoewel het weer er nog niet zo uit ziet, gaan we met rasse schreden richting de zomervakantie. In deze -op-één-na-laatste...

Ouderavond OPR – Marcel van Herpen

Op 16 mei aanstaande zal de eerste ouderavond zijn, georganiseerd vanuit de OPR van Passenderwijs. Van iedere school uit ons samenwerkingsverband zijn deze avond is de gehele MR welkom op deze avond! Het verzoek om vóór a.s. vrijdag 14 april aan te melden, dit kan via...

Nieuwsflits maart 2023

Dit is een korte tussentijdse nieuwsflits met belangrijke data, richting het eind van het schooljaar, vacatures en enquêtes. Zie voor de vacatures de vacature pagina van Passenderwijs.